П’ятий міжнародний виставковий тур “Просто небилиці”

  • 11 Липня, 2016

9 липня 2016 року у Центрі Промоції Культури Варшави стартував вернісаж «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» (POPROSTU BAŚNIE).  Вернісаж реалізований у Варшаві з ініціативи організатора Проекту –  ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив» у місті Львові за підтримки координатора Проекту – Львівського обласного благодійного фонду «ТОРБА» та галереї-партнера п’ятої едиції Проекту у Варшаві – Centrum Promocji Kultury Praga Południe miasta stolicznego Warszawy.

Урочисте відкриття експозиції відбулось о 18:00 й викликало громіздке зацікавлення мешканців та гостей Варшави. Шанувальників мистецтва молодих українських митців об’єднав суботній вечір в часі кульмінації з’їзду НАТО. Не зважаючи ні на несамовиті затори у місті, а ні на політичні заангажованості столиці сусідньої Польщі, галерея Центру Промоції Культури в дільниці Прага Південь була переповнена гостями. Лаконічне відкриття вернісажу перетворилось у двох годинну урочисте дійство. Подія супроводжувалась активним діалогом і обмін захопливих враженнями від рівня робіт.

Як і годилось для професійного середовища, вже традиційно, на відкриття експозиції запрошено було: координатора та організаторів Проекту, офіційних гостей та членів міжнародного журі, за рішенням яких утворилась експозиційна колекція Проекту 2015 року.

Керуючись думкою присутніх гостей, на презентації кращих художніх творів п’ятої едиції мистецького щорічного всеукраїнського марафону «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» організатори висловлюють подяку приймаючій польській стороні за вдалий партнерський дебют.

Виставку можна оглянути в галереї Центру Промоції Культури у Варшаві до 31.07.2016 року.