Міжнародний Благодійний Фестиваль Казок «KAZ.KAR.» 2016

  • 26 Квітня, 2016

Оргкомітет запрошує до участі шанувальників казки в номінаціях: театральне мистецтво, образотворче мистецтво, танцювальне мистецтво, карнавальний костюм, література (автори казок, драматурги та видавці), науковці, що займаються дослідженням казки.

Фестиваль відбудеться 11-14 червня 2016 року у місті Львові.

З положенням та формою заявки можна ознайомитись на сайті організаторів Фестивалю: https://lvivtorba.com/kazkar2016 та www.artcenter.org.ua

Міжнародний Благодійний Фестиваль Казок «KAZ.KAR.» 2016

11-14 червня 2016 року Благодійний фонд «ТОРБА» та Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив запрошують шанувальників казки на четвертий міжнародний Фестиваль – Трієнале. Унікальний міжнародний проект який в чергове запрезентує роботи казкарів в напрямку театральне мистецтво, образотворче мистецтво, танцювальне мистецтво, література і багатьох дотичних творців простору дива безвікового унікального світу казки. В програмі Фестивалю багато цікавого знайдуть для себе, так би мовити і «маленькі» і «старенькі». Частенько хибно вважається, що казка це світ лише для найменших, Фестиваль «KAZ.KAR.» проводиться для того, щоб подолати стереотип маргінесовості і презентувати казку як мистецтво, що формує особистість і її духовний світ.

Цього річний Фестиваль проводиться в пам’ять Олега Новохацького, Унікальної Людини, яка заснувала Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», який згодом подарував місту Львову. Режисер, художній та генеральний керівник Театру «І люди, і ляльки», людина яка не бігала за нагородами, а просто творила свій світ магії казки у своєму Театрі. Людина, яка з першого нашого Фестивалю Казок не словом, а ділом підтримувала і допомагала його провести. Цього річ Фестиваль в перше пройде без цієї Людини, якою може і повинен пишатись Львів і країна загалом.

Оргкомітет невимовно вдячний усім офіційним Партнерам та Меценатам за людяність, порядність, доброзичливість та вкрай важливу допомогу!

Віра в казку залежить від кожного з нас!