Просто небилиці у Арт-галереї Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого

  • 3 Лютого, 2017

Всеукраїнське турне експозиційної колекції кращих творів «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2016 розпочалось з презентації в Арт-галереї Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого у Києві. Чергова цьогорічна презентація Проекту в столиці відбулась з концертною програмою, яку демонстрували учасники відділення танцювального мистецтва Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив з міста Львова. Приємно зауважити, що гості бібліотеки, які взяли участь в урочистості, приймали виконавців бурхливими оплесками.

Кульмінацією програми стала історична подія: підписання Угоди про партнерство між генеральним координатором Проекту – Львівським обласним благодійним фондом «ТОРБА» в особі голови правління Андрія Сендецького та презентаційним партнером Проекту в Києві – Національною бібліотекою України ім. Ярослава Мудрого в особі генерального директора Тамари Вилегжаніної Всеукраїнський проект «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» ось уже сьомий рік поспіль впевнено знаходить нових своїх прихильників, вдячних поціновувачів та успішно поширює горизонти популяризації таланту молодих митців України як в її межах, так і поза нею.

Завершенням урочистості став традиційний обмін подарунками між гостями зі Львова та господарями київської бібліотечної Арт-галереї, що додало позитиву черговій урочистій презентації Всеукраїнського проекту у столиці України.

Оргкомітет дякує представнику Проекту 2016 року у Києві пані Тетяні Скирді за налагодження містків співпраці з культурно-мистецькими промо-інституціями Києва.