Міжнародний мистецький проєкт Art Axis 2020

  • 22 Січня, 2020

Через заходи, пов’язані з запобіганням поширення пандемії COVID-19 у світі, і опираючись на численні питання від потенційних учасників Проєкту,  оргкомітет Art Axis 2020 оголошує новий реченець (deadline) 5 червня 2020 року включно.
Увесь графік програми згідно з прийнятим протоколом, відбудеться з часовим зміщенням відповідно до положення Проєкту.
Тривалість опрацювання поданих до Проєкту робіт міжнародними незалежними експертами та, відповідно, оголошення результатів переглядів також зміщуються у часі.

Час і місце проведення урочистих заходів з оказії оприлюднення результатів (презентація виставки, вручення відзнак, презентація каталогу etc) буде оголошено додатково.
Будь ласка, стежте за нашими новинами на сторінці.
З найщирішими побажаннями міцного здоров’я, творчого натхнення та усестороннього успіху.

Проєкт відкритий до митців, які використовують різноманітні техніки та підходи у виконанні творчої роботи: живописців, графіків, ілюстраторів тощо.

У Проєкті може взяти участь кожен, кому виповнилось 5 років. Верхньої вікової межі немає. Закінчення вищого художнього навчального закладу не вимагається і не є умовою участі у Проєкті.

Головна мета Проєкту – підтримка та промоція творчості митців (художників різних жанрів і напрямків образотворчого мистецтва) звідусіль, які навіюються ідеями завдяки фантазіям, казкам, байкам, міфам, життєвим пережиттям тощо й, зобразивши свої думки, хочуть ділитись ними зі світом.

Тема 2020 року: Шлях до себе

Місія Проєкту – Сприяння та допомога дітям, які позбавлені батьківської опіки, реалізовуватись у мистецтві.