Видовища львівського цирку – для дітей «Рідного дому»

  • 25 Січня, 2024

21 січня 2024 року Фонд «ТОРБА» спільно з волонтерами культурно-мистецького освітнього підрозділу, який успішно функціонує вже понад 20 років, організував для тридцяти двох мешканців Дитячого будинку «Рідний дім» Золочівської міської ради, що розташований у с. Сасів Золочівського району, захоплюючий візит до Львівського державного цирку.
Минулого року діти цього осередку брали активну участь в освітній програмі «Арт-палітра 2023», яку щороку координує і якою опікується Фонд «ТОРБА». Щоб додатково потішити мешканців «Рідного дому», які не мають батьківської опіки, викладацький актив Фонду запропонував їм відвідати новорічну програму «Цирк 2023».
Організатори заходу отримали справжнє задоволення від можливості реалізувати для дітей перегляд циркової програми, зрештою, запрошені гості були потішені цією подією не менше. Адже номери з еквілібристики, зокрема надскладні трюки з акробатики, кумедна клоунада з жонглюванням предметами, виступи тренованих домашніх тварин й захоплива атмосфера дійства загалом не залишили глядачів байдужими. Реалізація цього заходу вкотре підтверджує думку, що у добрих справах немає дрібниць. Особливо це виразно відчутно в умовах війни.
Висловлюємо щиру вдячність меценатці пані Лесі Голяк, чия щедрість дозволила нам придбати квитки для всіх дітей з «Рідного дому», а керівниці дитячого будинку пані Наталі Тамчук – за її відкритість до діалогу та підтримку всіх творчих й освітніх ініціатив нашого Фонду. До слова, культурно-мистецька співпраця Фонду «ТОРБА» й осередку «Рідний дім» налічує вже десятилітній ювілей.
Віримо, що разом ми здатні змінити світ на краще.