Всеукраїнський проект “Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва “ПРОСТО НЕБИЛИЦІ” відвідав сирітський будинок

  • 20 Жовтня, 2013

Всеукраїнський проект “Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва “ПРОСТО НЕБИЛИЦІ” цього року дякуючи Львівському обласному благодійному фонду “ТОРБА” відвідав сирітський будинок і селі Сасів біля Золочева що на Львівщині.

Дякуючи людям викладачам і дипломатам Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив у Львові вдалось довезти пакунки з художнім реманентом для дітей та солодощі. Десять цікавих і непересічних авторів з сасівського “Рідного дому” представили роботи до “ПРОСТО НЕБИЛИЦЬ” 2013. Уклінно хочу подякувати усім-Лілії Продиус, Катерині Шквір, Оксані Трухан, Вірі Галайко, Сергію Гавриловичу, Олегу Болюку за їх свідомо виділений для цієї справи вихідний, за доброзичливість, оптимізм, безкорисливість і велике людське небайдуже серце.

20.10.2013 – День виразної коди у реалізації соціального мистецького Всеукраїнського проекту “Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва “ПРОСТО НЕБИЛИЦІ” 2013.

Дякуємо усім хто підтримує проект не словом, а ділом. Не словом, а ділом робить щось в своєму житті не лише для себе.

З глибокою повагою до усіх вище перелічених, до відома усієї України і не лише, голова правління Фонду Андрій Сендецький