Кульмінація Міжнародного благодійного фестивалю казок «KAZ.KAR.» 2016

  • 16 Червня, 2016

Нагороди (відзнаки) учасників номінації «Театральне мистецтво», згідно рішення міжнародного журі.

Диплом за кращу інтерпретацію сучасної казки «Біля ковчегу о восьмій» у постановці Лариси Кірюши Теарту «Колорит» міста Чернігів, Україна.

Диплом з особливою відзнакою за актуальність теми вистави-казки «Як дістати чорнила. Або плями на совісті» у постановці Стубченко Т. дитячому театру «Чердачок» Народного театру «М.А.С.К.А.» міста Миколаєва, Україна.

Диплом за участь у Фестивалі Чернігівському театру «Вогні рампи» за презентацію дійства «Ромео і Жасмин» під керівництвом Лариси Кирюши.

Диплом за кращу студентську інтерпретацію сучасної казки «Ромео і Жасмин» у постановці Ірини Савченко Народному студентському театру «Вавилон» міста Києва, Україна.

Диплом з особливою відзнакою за художнє вирішення традиційної теми у виставі-казці «Чарівна булава» у постановці Алли Мельник Народному музично-драматичному театру імені Лесі Українки міста Червонограда, Україна.

Диплом за кращу професійну виставу-казку лялькового театру «Поросятко Хрясь рятує друзів» у постановці Олега Новохацького Львівському театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки міста Львова, Україна.

Диплом за кращу моновиставу фестивалю «Піонієвий ліхтар» у постановці Олега Новохацького Львівському театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки міста Львова, Україна.

Диплом за кращу чоловічу роль театру «NEMNO» у виставі «Cyrk Hrynek», постановник Henryk Hryniewicki міста Жешув, Польща.

Диплом за інтерактивне представлення казки Театру «Divadlo 100 opic», постановник Домінік Тесар міста Прага, Чехія.

Диплом за краще втілення класичної казки «Попелюшка» у постановці Лесі Микитенко Зразкового аматорського Театру Юного Глядача міста Хотина, Україна.

Диплом за найкращу презентацію авторської вистави-казки «The Miracle of Friendship», постановник Mohammad Boroumand міста Тегерану, Іран.

Диплом зі спеціальною відзнакою – приз глядацьких симпатій за казку «Лісовий переполох» театру ТАМІ міста Луцька, Україна.

Диплом творчій студії Наталії Журавльової міста Луцька за участь у фестивалі та представлення вистави-казки «Долина ельфів».

Диплом зі спеціальною відзнакою від журі Львівському Театру «СПІРОГРАФ» з виставою казкою «По щучому велінню» у постановці Андрія Сендецького за кращу класичну постановку Фестивалю, Україна.

Диплом за кращу позаконкурсну виставу-казку «Квіткова крамничка» у постановці Андрія Сендецького Львівського Театру «СПІРОГРАФ», Україна.

(Всі вистави театр «СПІРОГРАФ» як співорганізатор Фестивалю презентував позаконкурсною програмою)

Нагороди (відзнаки) учасників номінації «Образотворче мистецтво», згідно рішення міжнародного журі.

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Христини Лисик. Особлива відзнака за фантазійність та багатосюжетність. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Павла Шачка. Особлива відзнака за експресивність образу. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Тернопіль, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Олени Кальчук. Особлива відзнака за композицію та цікаве графічне рішення. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Мирослави Волощук. Особлива відзнака за малярську техніку. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Вараш, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Марти Голяк. Особлива відзнака за виразність настрою. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Марії Атаманюк. Особлива відзнака за фантазійність. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Максима Лихви. Особлива відзнака за оригінальність ідеї. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Катерини Курцевої. Особлива відзнака за техніку виконання. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Ірини Герчанівської. Особлива відзнака за індивідуальність та малярську форму. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Вараш, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Єви Шевченко. Особлива відзнака за креативність  та настрій художніх образів. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Дмитра Бубенчика. Особлива відзнака за малярський образ. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Тернопіль, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Діани Карабін. Особлива відзнака за фантазійність казкових настроїв. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Джульєти Горбаченко. Особлива відзнака за фантазійність та техніку виконання. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Давида Пастернака. Особлива відзнака за цікаву ідею. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Вероніки Масири. Особлива відзнака за радісний казковий образ. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Лапаївка, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Анастасії Панчук. Особлива відзнака за техніку виконання. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Львів, Україна)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Natalia Kurzynska. Особлива відзнака за фантазійність. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Рибнік, Польща)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Maja Tomashevska. Особлива відзнака за експресію. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016
(Варшава, Польща)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Klaudia Wysiadecka. Особлива відзнака за фантазійний казковий настрій. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Рибнік, Польща)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Karolina Bernacka. Особлива відзнака за загадкову композицію. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Рибнік, Польща)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Aleksander Chekay. Особлива відзнака за графічність та техніку виконання. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Варшава, Польща)

Диплом учасника пленеру номінації «Образотворче мистецтво» Agata Skrzypiec. Особлива відзнака за атмосферу таємничості. Та участь у виставці художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.
(Рибнік, Польща)

Учасники виставки художніх творів “KAZ.KAR” 2016 у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького 10-30.06.2016.

Анастасія Кузнєцова (Львів, Україна)
Анастасія Панчук (Львів, Україна)
Анна-Христина Благута (Львів, Україна)
Богдан Свінчук (Львів, Україна)
Вероніка Масира (Лапаївка, Україна)
Вікторія Ковальчук (Львів, Україна)
Давид Пастернак (Львів, Україна)
Данило Кідиба (Львів, Україна)
Джульєта Горбаченко (Львів, Україна)
Діана Карабін (Львів, Україна) Дмитро Бубєнчик
(Тернопіль, Україна)
Єва Шевченко (Львів, Україна)
Ірина Герчанівська (Вараш, Україна) Ірина Ладюк (Вараш, Україна)
К.І. Тютькало (Київ, Україна)
Катерина Курцева (Львів, Україна)
Максим Лихва (Львів, Україна)
Марія Атаманюк (Львів, Україна)
Марта Голяк (Львів, Україна)

Anna Pichura (Краків, Польща)
Aqata Skrzypiec (Рибнік, Польща)
David Grant (Единбург, Шотландія)
Hrystyna Malinovska (Краків, Польща)
Iva Kruchkovska-Krol (Краків, Польща)
Joanna Banek (Краків, Польща)
Karolina Bernatska (Рибнік, Польща)
Klaudia Vysiadecka (Рибнік, Польща)
Krzysztof Marchlak (Краків, Польща)
Milada Vientskovska (Рибнік, Польща)
Natalia Kurzynska (Рибнік, Польща)
Oleksandr Chekay (Варшава, Польща)
Мирослава Волощук (Вараш, Україна)
Олена Бачинська (Вараш, Україна)
Олена Кальчук (Львів, Україна)
Олена Микула (Львів, Україна)
Павло Шачко (Тернопіль, Україна)
Христина Лисик (Львів, Україна)
Христина Манукян (Львів, Україна)
Юрій Шило (Львів, Україна)